Toimintasuunnitelma 2019

Kesälahti – Martat ry

TOIMINTASUUNNITELMA  2019

Martat täyttää 120 vuotta ja juhlavuoden teema kiteytyy tunnuslauseeseen HYVÄ ARKI KUULUU KAIKILLE.

Vuodella on neljä painopistettä:

1. Juhlitaan yhdessä
  2. Marttatoiminnan vaikuttavuus ja martat vaikuttajina
  3. Jokaisessa on marttaa
  4. Kestävä arki

Yleistä:

Marttailtoja pidetään kuukausittain eri teemojen merkeissä.

Ruokakursseja pidetään vuoden aikana 2-3 kpl.

Syksyllä vko 37 on valtakunnallinen marttailuviikko.

Kousan-Varmon-käsityömarttojen toimintaryhmä pitää omia marttailtojaan ja huolehtii niiden ilmoittamisesta ryhmälleen.

Marttojen kuntosaliryhmä kokoontuu seniorikuntosalilla maanantaisin ja torstaisin 11-12. Yhteyshenkilönä Kirsti Kärnä.

Sisko Nousiainen toimii pikkukokkikerhon vastuuhenkilönä. Mikäli halukkuutta tulla mukaan toimintaan on, niin soita Siskolle (040-7502921). Kaikki, jotka haluavat vetäjiksi, mahtuvat mukaan toimintaan. Kerho tulee kokoontumaan kevätkaudella 13 kertaa, syyskauden kerrat tarkentuvat kesän jälkeen.

Kerhon kokoontumiset ja iltojen teemat löytyvät nettisivuiltamme pikkukokkien kohdalta, samoin kerhon ohjaajien nimet.

City Mahattoman yhteydessä järjestetään pikkukokkien päättäjäiset.

Piirakkapaja-talkoisiin Joensuuhun on varattu ensi kesälle kaksi päivää.

Varainhankinta:

City Mahattoman aikana pidämme kahviota ja järjestämme arpajaiset. Muikkumarkkinoilla myymme arpoja ja marttatuotteita.

Molemmissa tapahtumissa esittelemme marttatoimintaa.

Kahvituksiin osallistumme pyydettäessä.

Yhdistyksen tilaisuuksista ilmoitamme edelleen Puruvesi-lehden muistipalstalla, lisäksi toisinaan Koti-Karjalan järjestöpalstalla sekä omilla nettisivuillamme ja facebook-sivuillamme.

Yhteistoiminta:

Kiteen kaupungin kanssa meillä on kumppanuussopimus, yhteistyötä teemme myös seurakunnan, Karjalan kalamiesten, Sovintolassa toimivien yhdistysten kanssa ja myös muiden halukkaiden toimijoiden kanssa.

Osallistumme eri järjestöjen yhteisiin tapahtumiin, naapurimarttayhdistysten sekä piirin järjestämiin tapahtumiin.

Osallistumme myös Sukat äidille -kampanjaan, jossa kaikille ensimmäisen lapsensa saaville äideille lahjoitetaan marttojen neulomat sukat.

Yhteystiedot:

Sisko Nousiainen                     040-7502921